Meer informatie? Bel naar: 06-21966069

Werkzaamheden

Van schilderwerken tot gehele verbouwingen

 

U kunt voor een groot scala aan werkzaamheden bij Timmer- en Onderhoudbedrijf SPD terecht.
Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Timmerwerkzaamheden: Denkt u aan het vervangen van uw kozijnen, uw deuren, het zetten van wanden of het maken van steigerhouten meubelen op maat.
  • Schilderwerken: Wij voeren zowel binnen- als buitenschilderwerken uit. U kunt bij ons terecht voor eenmalige schilderwerken of regelmatig onderhoud.
  • Binnenschilderwerken: Denkt u aan het schilderen van wanden, ramen, kozijnen en deuren in uw woning. Ongeacht of het nu gaat om uw huis weer fris in de verf te zetten of een geheel nieuwe look: Wij voeren de werken vakkundig en met oog voor detail voor u uit.
  • Buitenschilderwerken: Voor de eerste indruk van uw gasten of uw potentiële klanten is het belangrijk dat uw huis of bedrijf er van buiten netjes uitziet. Bovendien zorgt u voor het behoud van uw woning of bedrijf omdat onze buitenschilderwerken de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand waarborgt.
  • Houtrotreparatie: Als het houtrot in uw kozijnen of deuren nog niet zo ver gevorderd is, kunnen we het hout vervangen. Het is belangrijk om al het rotte hout weg te halen zodat de aantasting van het gezonde hout naderhand niet doorgaat.
  • Beglazing: Bij het vervangen van uw kozijnen, bijvoorbeeld als het houtrot te ver gevorderd is om te repareren, kunnen wij ook nieuwe ramen plaatsen.
  • Kitwerkzaamheden: Timmer- en Onderhoudsbedrijf SPD verzorgt graag uw kitwerkzaamheden. Het schoonmaken, opslijpen en stof- en vetvrij maken van uw kitnaden is van groot belang voor het uiteindelijke eindresultaat. Profiteer van onze jarenlange ervaring en doe een beroep op ons voor het afkitten van uw badkamer en voor een nieuwbouw- of renovatieproject.

Grotere projecten

Grotere projecten brengen wij tot een goed eind door samen te werken met andere bedrijven:

  • Aanbouw: voor meer ruimte in huis, is het plaatsen van een aanbouw een goede oplossing. U heeft veel mogelijkheden: Van een superdeluxe op maat oplossing tot en met een snelle plaatsing door middel van een prefab aanbouwconstructie. Het kan allemaal.
  • Verbouwingen: Is het tijd om uw woning een opknapbeurt te geven of wilt u een deel van uw woning renoveren? Timmer- en Onderhoudsbedrijf SPD is uw aangewezen partner.
  • Wand- en vloerbetegeling: Denk aan het opnieuw betegelen van uw badkamer en/of toilet. Ook uw keuken kunnen wij opnieuw betegelen. Bovendien kunt u een beroep op ons doen voor het plaatsen van uw sanitair, zoals de wasbak, (inloop)douche en het toilet.